U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Unilever Foodsolutions

We zijn al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann's, Calvé, Lipton en nog vele andere. We leveren producten en concepten voor in de professionele keuken.

 

Paragraph image
Uitgebreid assortiment

Naast de bekende Knorr Supérieur soepen en Knorr Garde d'Or sauzen hebben we ook verschillende kruidenpurees, bouillons, fonds, dressings, vinaigrettes, margarines, rookworst, thee, oosterse sauzen, Italiaanse sauzen, pasta en rijst in ons assortiment.

Producten én concepten voor de professionele keuken

We helpen onze klanten bij diverse vraagstukken, zoals het generen van meer klanten of gasten, kostenbesparingen en vernieuwende recepten. Onze producten leveren een belangrijke tijdswinst op in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur. We gebruiken onze kennis over uw klanten om samen met onze chef-koks en voedingskundige een goede balans te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. We stellen alles in het werk om gezonde en voedzame maaltijden op tafel te brengen, maar zijn ook bezorgd om de gevolgen voor de planeet. Duurzame ingrediënten en verpakkingen gebruiken, minder afval produceren en minder energie verbruiken, het maakt allemaal deel uit van onze milieubewuste manier van zaken doen.