U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Varen op het Lauwersmeer

12-9-2018
Evenement
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants
Zorg aan huis

Donderdag 6 september 2018 was het zover: alweer voor de vierde keer organiseerde Huuskes een evenement samen met Het Nationaal Ouderenfonds. Samen met ruim 65 ouderen van ZINN, de zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand, reisden we af naar het hoge noorden om een prachtige rondvaarttocht op het Lauwersmeer te maken.

Zeehonden spotten

Na het ontvangst met een heerlijk kopje koffie en een Friese kruidkoek bij Restaurant Het Booze Wijf was het tijd om aan boord te gaan van ms Silverwind. Dit luxe passagiersschip vaart 2,5 uur langs fraaie natuurgebieden en de kapitein vertelt onderweg graag over het ontstaan van het Lauwersmeer en over alles wat er onderweg te zien valt. Vele vogels onder andere, maar de zeehonden waren toch wel het hoogtepunt!

 

Muzikaal entertainment

Tijdens de tocht zorgde accordeonist Cor voor muzikaal entertainment aan boord en tijdens de lunch genoot men van een kopje tomatensoep, een broodje kroket en een plak suikerbrood. Het was een prachtige dag en iedereen heeft zó genoten! 

Bekijk de aftermovie
Aftermovie
Paragraph image
Partnership Huuskes en Het Nationaal Ouderenfonds

Sinds 2017 is Huuskes een partnership aangegaan met het Nationaal Ouderenfonds en ondersteunt hen in de strijd tegen eenzaamheid bij ouderen in Nederland. Ieder jaar organiseren we samen bij één van de klanten van Huuskes een compleet verzorgde dag. Zo zijn we met WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) al een middag naar het strand geweest en hebben we met ruim 80 ouderen van verschillende zorgcentra door de grachten van Amsterdam gevaren.

 

Lees meer over het partnership